Godt nytår!

Som en ægte introvert foretrækker jeg i virkeligheden at gå og sysle med mine nytårsforsætter for mig selv, men når jeg nu har sagt A (oprettet en blog), kan jeg vel også vove at sige B (dele hvordan nytårsforsætter kan se ud i hovedet på en introvert).

I 2015 vil jeg forsøge at slå færre knuder på mig selv. Jeg bliver lidt træt, når jeg skal finde på sniksnak og give highfives, huske at smile mere udenpå ansigtet, bryde ind i samtaler og tale højt for at blive hørt – generelt være mere pep end hvad der falder mig naturligt. Måske er det ok at være mere mig? Og kære ekstroverte, på trods af min afdæmpede og eftertænksomme facon, er jeg som regel både glad, optimistisk og interesseret:-) Just so you know.

I 2015 har jeg lyst til at være mere sund. Godt gammeldags fodformet sund. Fysisk, mental og åndelig sundhed er den gave jeg vil give mig selv i 2015. Der er jeg så desværre udfordret af et helt særligt fysisk princip, som kun gælder for mig. David er helt upåvirket af det. Der sker det at kiloene sætter sig på mig bare jeg ser på et glas vand. På den måde er det lidt op ad bakke. Men jeg er jo som før nævnt både glad og optimistisk, så 2015: Kom an!

Og godt nytår til alle der forvilder sig ind og læser med:-)

2 tanker om "Godt nytår!"

  1. Sådan! Du skal nemlig bare være alt det dig du overhovedet kan !
    Jeg er med dig på ønsket om sundhed i 2015 (og det med at spise vands kalorier med øjnene) !
    Og tak for god inspiration til at være sig selv ! :)
    Rigtig godt nytår !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>